Rastemo z Rebulo
iz tradicije v življenje
Amfora
ko si za vino vzamemo čas
Sveža vina
za izbrane trenutke dneva
Penina
eleganca za posebne priložnosti
Višnjevik

Višnjevik

 in njegovi vinogradi

Sredi briških gričev, na nadmorski višini 219 m, se je ugnezdil naš kraj, Višnjevik, že od srednjega veka znan po vinogradih rebule in oljčnih nasadih. Strma lapornata pobočja zahtevajo trdo delo v vinogradu, toda visoka kvaliteta vin je nagrada za trud in spodbuda za nadaljnjo rast.

Družina

Družina

 Erzetič

Družina nam pomeni pripadnost, medsebojno zaupanje in podporo, delitev nalog in obveznosti, skrbi in zadovoljstev. Nasveti Antona in Marte, izkušnje Aleksija in Vere, mladostna zagnanost Andreja in Teje in radoživa igrivost Neje spletajo družinsko gnezdo, na katero smo prav tako ponosni kot na naše trte in vino.

Vrednote

Vrednote

  

Delavnost, skupno delo in stalne izboljšave v vinogradu in kleti so vez med vsemi generacijami naše družine. Skupaj si prizadevamo za uveljavljanje osnov ekološkega vinogradništva, za vinarstvo po meri človeka, ki živi z naravo.

Naša vina

Naša vina

 povezava med zemljo, trto in človekom

Degustacije

Degustacije

Vina Erzetič lahko dobite in poskusite na mnogih krajih, najbolj celovito pa jih doživite z obiskom naše domačije. Med sprehodom skozi klet vam bomo povedali kje in kako se rojevajo naša vina, kar bo najboljša „podlaga“ za pokušino izbranih vzorcev.

Novice
facebook ERZETIČ
Skupaj z NATIONAL GEOGRAPHIC odkrivajte našo zgodbo!

Skupaj z NATIONAL GEOGRAPHIC odkrivajte našo zgodbo!

 V veselje nam je bilo biti del raziskovanja Slovenije v družbi fotografa Cirila Jazbec in National Geographica. Vabljeni k ogledu posnetka! ww.nationalgeographic.com/travel/destinations/europe/slovenia/partner-content-wine-tour-slovenia